Köksrenovering och möblelmontering

Vi är bäst på köksrenovering och möblelmontering!

Du kan boka oss för alla åtgärder runt huset, såsom gips, kakel, målare, etc. Det är inga problem alls. Våra montörer och experter inom köksrenovering har alla lärda yrken och passar naturligtvis även in i minst ett annat område, t ex inredning, butiksinredning, mässbygge, renovering etc. Men också särskilt specialiserade måndag trupper är tillgängliga för oss för större uppdrag byggarbetsplats. Oavsett om det är ett litet, privat projekt eller en kommersiell förfrågan finns vi alltid till hands med topperbjudanden och utmärkt hanteringsvård. Välkommen till Peters Köksrenovering Stockholm!

Vår expertrådgivare besöker dig gärna hemma och ger dig råd om alla möjligheter och förväntade kostnader inom köksrenovering och andra renoveringsprojekt.

Spara pengar på en kombination ansökan, till exempel köksrenovering.

Från gör-det-självare till proffs, alla typer av människor och ”självutnämnda hantverkare” erbjuder monteringsarbete i Stockholm. Inte bara priserna skiljer sig åt, men också kvaliteten. Peters Köksrenovering Stockholm kontrollerar alla anslutna monteringstjänster i Stockholm med avseende på tillförlitligheten som du som kundvärde. Ett rimligt pris ensam är till någon nytta för dig om den beställda hantverksföretaget avbokar möten, inte bär ett komplett utbud av verktyg och / eller endast tillfälliga hantverkare faktureras i takt med en professionell.

Vi är dina specialister för följande yrken:

 • Köksrenovering
 • Installation av trädgårdsskjul
 • Tillverkning av terrasser
 • Möbelsnickare/snickerier
 • Inredning och butikskonstruktion
 • Gips och renovering
 • Kakel och målning

Begär professionella hantverkare för din köksrenovering i Malmö

Ange exakt information i fältet ”Orderbeskrivning”. Undvik platta uttalanden och använd information om: material, antal, längd, storlek, massa, volym, meter, kvadratmeter, arbetsförhållanden, ansträngning i allmänhet och vad, när, vem och var. Om du inte kan ange en exakt orderbeskrivning är inget erbjudande möjligt. Använd sedan möjligheten till ett  besöksdatum och ett samråd på plats. Vi ber också om fullständig information, eftersom dina uppgifter kommer att skickas till montörens smartphone i händelse av att beställningen.

På begäran råder vi på Peters Köksrenovering Stockholm dig direkt på platsen för evenemanget och göra ett professionellt uttalande tillsammans med en lika kompetent inredning råd. Från och med nu kommer du att lägga projektet i våra händer och kan luta dig tillbaka och koppla av tills ditt färdiga kontor är operativt installerat av oss på Peters Köksrenovering Stockholm. 

Vi är också glada att ta itu med brådskande och större projekt (objekt anläggningar) för dig och ge dig råd om utformningen av ditt nya kontor eller hem. Lita på vår erfarenhet av inredning för kontor sedan 1990. På Peters Köksrenovering Stockholm erbjuder vi vår service över hela landet, och även för storskaliga projekt i hela norra Europa. Nystartade företag får även rabatterade priser och särskilda villkor.

Köksrenovering inom 48 timmar i Stockholm!

Bra hantverkare i Stockholm är en bristvara, särskilt inom köksrenovering. Många beter sig arrogant och är bara intresserade av stora order. Men du har bara en liten sak att göra att du bara behöver en skicklig hantverkare under en kort tid? Men du kan inte hitta någon annan och bara stöta på mäklarfirmor på Internet? Då är din sökning över! Peters Köksrenovering Stockholm erbjuder dig 48-timmars hantverksservice i form av ett lågt lägsta ordervärde. 

Som erfaren hantverkare har vi fullt utrustade monteringsfordon och alla nödvändiga maskiner så att vi inte slösar värdefull tid med dig på plats. Våra hantverkare och montörer är alla utbildade och har en motsvarande bakgrund (t.ex. utbildade snickare). Naturligtvis kommer du att omfattas av allt arbete och om något går fel. Peters Köksrenovering Stockholm är naturligtvis också försäkrade. Dra nytta av vår professionalism och låt dig bli förvånad över hur enkel och okomplicerad vår service ser ut i praktiken.

För följande hantverk kan du boka vårt sparpriserbjudande:

 • Möbelmontering (mindre skåp, byråar)
 • Köksrenovering
 • Fästa bilder, lampor, etc.
 • mindre återmonteringar på kök (t.ex. byta fronter, byta ventiler, etc.)
 • Fastspänning av elektriska apparater (spis, spis)

Erbjudandet i korthet och villkor:

 • Hantverkare klumpsumma för upp till 2 timmar för arbete enligt kundhantering
 • inklusive tillgång (inga extra kostnader)
 • inklusive mindre mängder skruvar och pluggar (ytterligare extra)
 • Erbjudandet gäller endast för onlinebokningar
 • i stadsområdet Stockholm inga resekostnader, direkt omgivning plus resekostnader
 • Minsta ordervärde även vid snabbare slutförande
 • Erbjud endast med aktuell tillgänglighet och inte på helgerna
 • Erbjudandet gäller endast aktiviteter som är vårt affärsområde. Vänligen informera dig själv

Intresserad av köksrenovering? Då har du hamnat rätt. På Peters Köksrenovering Stockholm har vi utfört den här typen av arbeten i många år. Ring eller skriv till oss för att ta del av våra erbjudanden inom köksrenovering idag!