Att beställa skyltar

Jag nämnde en sak i förbifarten förra veckan. Sedan dess har det inte varit någon nåd på funderingarna som kommer in. Jag kan väl säga såhär: Ni kommer inte tycka att det är superintressant när jag väl talar om saken. Hur som helst så planerar jag att göra just det. Frågorna om varför jag beställde skyltar har varit många och nu ska några av dem besvaras?

Varför beställa skyltar?

Ja, jag insåg att jag inte ens nämnde detta vilket ju är ytterst väsentligt. Jag skulle beställa skyltar för ett jobbsammanhang. Tror inte att vi behöver gå mer på djupet om detta än det. Vi skulle använda skyltar på en mässa och det var mig det landade på att beställa. Vilket leder mig in på nästa fundering som Nils hade.

Jobbar du med att beställa skyltar?

Nej, jag jobbar verkligen inte med att beställa skyltar. Jag arbetar på ett it-bolag och just den här gången föll detta uppdrag på mig. Tro mig: Det är första gången som jag ställs inför en sådan uppgift och jag tror knappast att det lär ske igen.

Vad tyckte du o att beställa skyltar?

Jag tog med den här frågan från Janne för att jag tyckte att den var intressant. Om jag tyckte att det var roligt? Nej, inte särskilt. Om jag tyckte att det var lärorikt? Ja, möjligen en aning. Jag menar: I mångt och mycket var det som att beställa precis vad som helst bara att det råkade vara skyltar. Jag gav information om vad vi skulle ha dem till, vilka färger vi önskade och när vi behövde dem. Skyltmakarna löste detta smidigt och enkelt. Jag kan uppskatta den väldigt fina servicen jag fick.

Skulle du rekommendera bolaget?

Ja, om det är någon här ute som funderar på att beställa skyltar av någon anledning. Då ska ni definitivt besöka det gäng som jag var på besök hos. Jag kommer inte marknadsföra dem direkt i inlägget men om ni hör av er kommer jag skriva namnet. Ni får gärna kontakta mig i kommentarsfältet. Det brukar fungera bra.

Kommer du beställa skyltar snart igen?

Vet ni vad: Sannolikt inte. Nej, jag tror nog att mina skyltbeställardagar är räknade. Men man vet förstås inte. Jag kanske sadlar om, lägger it bakom mig och rör mig vidare mot att inte bara beställa skyltar utan också skapa dem. Men det får bli en senare fråga. Jag är trots allt bara 45 år ung.

Har ni några ytterligare funderingar? Då är ni varmt välkomna att höra av er. Det behöver inte nödvändigtvis handla om beställning av skyltar, om det nu inte är något ni verkligen är nyfikna på. Jag kan andra saker betydligt bättre.