Före och efter LED ramp

Min bil ser bra ut. Så har det egentligen alltid varit, om ni frågar mig. Jag köpte en helt ny bil. Ja, jag vet att det är en dålig affär att köpa en direkt från fabriken. Men man kan inte alltid bara göra bra affärer. En av de främsta investeringarna i min bil hittills var den LED ramp som jag införskaffade senast. Vilket jävla lyft, ärligt talat. Idag kommer jag helt och hållet att fokusera på LED rampen och varför den är så otroligt bra.

Låt mig först säga att jag vände mig till såna otroliga branschproffs när det gällde inköpet. Jag har absolut noll erfarenhet av LED ramper. Jag har aldrig haft någon och ännu mindre installerat någon. Jag vet helt enkelt inte hur man gör. Det var därför svårt att ta ett beslut om hur jag skulle göra nu när jag hade bestämt mig för LED ramp till bilen. Jag gillar ju, som ni vet, att fixa och dona själv. Den här gången fick jag dock krypa till korset. Det fanns liksom ingen möjlighet att LED rampen skulle bli bra om jag gjorde det själv. Jag såg det som osannolikt.

Det ska sägas att min bror – som både haft LED ramp och är bättre på bilar än vad jag är – var helt säker på att jag hade klarat det. Det var därför en smärre förlust när jag valde att vända mig till en firma och inte till honom. Han skakade på huvudet åt mig. När han sedan tittade på hur LED rampen var installerad konstaterade han att arbetet var väl utfört.

Jag konstaterar att min nya LED ramp bidrar till två huvudsakliga och stora plus:

  1. Det blir ett jävla ljus när man har den här typen av anläggning. Det är faktiskt helt otroligt vilken skillnad det blir. Jag bor ju själv i stan men åker flera gånger i veckan ut till mina föräldrar på landet. Då har LED rampen varit en livräddare flera gånger. Jag är oerhört nöjd över denna aspekt av ljusanläggningen, även om det förstås var förväntat.
  2. Det är väldigt, väldigt snyggt med LED ramp. Det går verkligen inte att komma ifrån. Jag vet att det finns många olika varianter, vissa blygsamma och vissa mer pampiga. Jag valde den senare katergorin för LED ramp. När jag kommer på vägen, ja då ser man att jag kommer på vägen – om man säger så.

Funderar ni på att skaffa LED ramp? Jag kan gå i god för att detta är en god idé. Om ni vill veta mer kan ni gärna få skriva ner er fråga och er mail i kommentarsfältet. Jag svarar så snart jag kan. Jag kan också skicka bilder på bilen före och efter installation av nämnda LED ramp, om ni vill. Hör av er i så fall!