Inköp under Black Friday 2021

Tacka Gud eller vem fan det nu är man ska tacka för Black Friday 2021. Jag har väntat oerhört länge och nu är det äntligen dags. ”Väntat på vadå?” tänker nu några av er. Ja, väntat på att få göra inköpen som jag har gått och varit sugen på under lång tid. Black Friday 2021 kommer att vara den dagen då jag fokuserar på mig själv. Då jag köper något eller några saker som jag vill ha, inte som jag nödvändigtvis behöver. Jag är av den bestämda uppfattning att man inte ska slösa pengar. Man ska inte ödsla jordens resurser och inte falla ner i alla fällor som shoppinghets kan leda till. Lika övertygad är jag om att det är en bra idé att emellanåt göra investeringar i sitt eget välmående. Att exempelvis köpa en ny tv, under Black Friday 2021, är en sådan investering. I alla fall om ni frågar mig.

Nu är det visserligen inte en ny tv som jag kommer att rikta mig mot under 2021 års Black Friday. Exemplet ovan var just det: Ett exempel. Jag kommer, under Black Friday 2021, att rikta in mig mot andra saker som jag haft span på ett tag. Här kommer några av dessa saker:

Leksaker till barnen

Ja, vem annars skulle leksakerna vara till i och för sig? Jag kommer att köpa 2021 års julklappar till kidsen under Black Friday. Ganska smart, eller hur? Jag kommer alltså att lägga mina hårt förvärvade slantar på julklappar till ett lägre pris än de brukar kosta. Det var någon kollega som berättade att hon alltid gjorde så. Jag kopierade metoden rakt av. 2021 blir tredje Black Friday i rad på vilken jag köper alla leksaker för julen. Aldrig mer julhets i butiker!

Vinterjacka

Det får vara nog med frysande nu. Jag har gått flera vintrar i rad och huttrad och klagat på människor i min omgivning. Jag är alltid den som vill gå in först under årets kallaste månader. Efter Black Friday 2021 ska detta bli ändring på. Jag ska nämligen hitta mig en jacka som håller mig varm ända fram till maj. Det ska bli himla fint och skönt faktiskt. 

Hundmat

Om du själv inte äger hund har du kanske dålig koll på hur mycket hundmat kostar. Det är sanslösa summor vi talar om. Under Black Friday 2021 ska jag därför passa på att köpa hundmat så att det räcker under flera månader.

Vad ska ni köpa under Black Friday 2021? Jag vill höra allt!