Lite till om fasadrenovering i Stockholm

Vi kör på med frågorna och svaren och ser vart vi landar. Ni som har missat kastas rakt in i hetluften. Det handlar om frågor som jag fått efter mitt inlägg förra veckan. Mitt inlägg handlade om fasadrenovering i Stockholm. Eller ja, det handlade i alla fall om tiden då jag bodde i Stockholm och jobbade med fasadrenovering.

Saknar du svar på din fråga? Skicka i kommentarsfältet!

Skulle du rekommendera andra att jobba med fasadrenovering i Stockholm?

Det skulle jag absolut göra, utan att tveka. För mig var det ett alldeles utmärkt arbete, särskilt under den tid i livet som jag befann mig i. Jag visste inte riktigt vad jag ville hitta på. Många kompisar pluggade direkt efter gymnasiet men de var verkligen inget för mig. Nej, jag ville tänka ett tag. Jag ville andas och samtidigt testa på något nytt. Det var vad jag ville göra. Jobbet inom fasadrenovering i Stockholm landade i knät på mig. Jag vände blicken ditåt och sa ”Vi kör!” och det ångrar jag inte.

Jag skulle förresten rekommendera fasadrenovering överallt, det behöver inte vara i Stockholm. Att jag fick möjlighet att jobba i inte bara Sveriges utan en av världens finaste städer – ja, det ser jag mest som en bonus.

Vad gillade du bäst, fasadrenovering eller Stockholm?

En lustig fråga som jag bara kände att jag ville ta med. Det är verkligen en jämförelse mellan två olika saker; ett yrke och en stad. Det är väl svårt att slå Stockholm antar jag, men fasadrenovering var samtidigt ett väldigt bra jobb. Nu när jag ser tillbaka kanske jag skulle välja staden framför yrket. Jag har trots allt gått vidare och jobbar med helt andra saker idag. Dessutom då har jag nu för tiden ganska ont i ryggen. Jag är osäker på hur väl det hade funkat om jag arbetat med fasadrenovering i Stockholm. Jag hade kanske fått arbeta med administrativt då i så fall, vem vet!

Har du kontakt med några från ditt team inom fasadrenovering i Stockholm?

Ja, det har jag! Faktum är att ett par av mina närmaste vänner är vänner från just den tiden. Vi började arbeta med fasadrenovering i Stockholm samtidigt, när företaget expanderade. Sedan slutade vi lite i omgångar. Jag blev exempelvis kvar i tre år. Min vän Cathrine däremot blev kvar och rattar idag hela företaget. Så kan det gå!

Hur ser det ut med frågorna? Är ni mätta på svar eller vill ni ha fler? Ställ frågorna i kommentarsfältet!